skip to Main Content

Estancia Los Potreros

★★★★

Kevin en Louisa Begg verwelkomen u op Estancia Los Potreros. Een kleinschalige accommodatie in Argentinië waar u verblijft in een authentieke estancia voor de ultieme Argentijnse guacho ervaring!

  • Waar? Estancia Los Potreros ligt op minder dan een uur rijden van de internationale luchthaven van Córdoba. De estancia ligt op het prachtige, maar weinig bekende heuvellandschap dat bekend staat als Sierras Chicas.
  • Voor wie? Dit is dé plek voor paardenliefhebbers die het Argentijnse gaucho leven willen ervaren. Maar ook als u niet wil paardrijden bent u van harte welkom, zoals Louisa en en Kevin zeggen; reizigers komen als vreemden, maar vertrekken als vrienden.
  • Waarom? Estancia Los Potreros is bijzonder omdat het een kleinschalige accommodatie in Argentinië is, waar u als gast de hoogste norm van persoonlijke service ontvangt.

Argentinië. Land van de gaucho, wijd open ruimtes, het beste rundvlees en enkele van ’s werelds beste wijnen. Waar paarden worden gebruikt voor werk en transport, en waar vee vrij rondloopt. Estancia Los Potreros geeft u een uniek kijkje in de landelijke cultuur en tradities van Argentinië. Samen met Kevin en Louisa deelt u het huis en hun levensstijl als Argentijnse gaucho. Of het nu gaat om paardrijden, vogels kijken, het verkennen van mooie wandelpaden of gewoon relaxen, ze zijn er trots op om u als gast een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Kevin & Louisa Begg vertellen…

Louisa vertelt: Estancia los Potreros is een magische plek. Omgeven door zoveel dieren zijn we hier erg verbonden met de natuur. Ik kwam hier voor het eerst zelf als gast, op een paardrijvakantie meer dan tien jaar geleden, en uiteindelijk ben ik nooit meer naar huis gegaan. Veel van onze gasten vinden het ook moeilijk om te vertrekken. ”

Het is een voorrecht om de plek die ik mijn hele leven al ken en lief heb met onze gasten te delen. Mijn grootmoeder, Louie, was een pionier in het plattelandstoerisme in Argentinië vanuit deze estancia in de jaren veertig, en daarom ben ik er trots op om de familietraditie voort te zetten en in haar voetsporen te treden, aldus Kevin.

Kleinschalige accommodatie in Argentinië

Ongeacht hun leeftijd en achtergrond, of ze nu een stel, een individuele reiziger of een gezin zijn, gasten komen als vreemden naar Estancia Los Potreros en vertrekken meestal als vrienden. De persoonlijke service staat hoog in het vaandel en daardoor hosten we niet meer dan 12 personen tegelijk. Dit betekent dat we als een familie samen eten, drinken, lachen en paardrijden in de omgeving, precies zoals het leven in de estancia altijd is geweest.

Een dag uit het leven van een gaucho op de estancia

Elke dag op de estancia is anders. Ga als een Argentijnse gaucho galopperen langs de heuveltoppen, neem een duik in de natuurlijke rotspoelen, bezoek de lokale kerken te paard, help de jonge paarden verzamelen (om ze te beschermen tegen de ongrijpbare poema), leer lasso of probeer polo. Het vaste team heeft bijna 100 jaar ervaring met de estancia, dus voor hen is de estancia zowel hun thuis als hun werkplek. Of het nu Pato is, de kok, die u uitnodigt in de keuken om te zien wat ze voor die dag bakt, of Leo, een van de gaucho’s die zijn vaardigheden te paard laat zien, het team staat altijd klaar om speciale dingen van het echte Argentijnse leven te delen.

Een eenvoudig en traditioneel verblijf

Elke kamer is stijlvol ingericht met de geschiedenis van de estancia in gedachten. Op frisse winteravonden wordt de kamer verwarmd door de houtkachel. Er is gelet op de kleinste details om ervoor te zorgen dat u zich meer dan comfortabel voelt. Tijdens de lunch en het diner gaat u samen met Kevin en Louisa aan tafel. Onder het genot van een goed glas Argentijnse Malbec vertelt Kevin u met veel plezier over zijn familie historie en de geschiedenis over de estancia. Er worden Europese gerechten geserveerd, afgewisseld met de traditionele Argentijnse asado. U proeft het vers gebakken brood, het zelfbereide rundvlees van de estancia en biologisch geteelde groenten, fruit en scharreleieren. Proef ook het eigen label-wijn van Estancia Los Potreros!

Groen detail

Estancia Los Potreros ondersteunt de lokale landelijke school en u draagt daar ook aan bij. Er wordt gerecyclede kleding gestuurd naar een afgelegen gemeenschap in het noorden van Argentinië. Kevin en Louisa zijn er trots op deel uit te maken van het ‘Pack for a Purpose’-initiatief, dat reizigers aanmoedigt om na te denken over manieren waarop ze een positieve impact kunnen hebben op lokale gemeenschappen wanneer ze reizen.

Argentinië Estancia Los Potreros Polo Sport
Estancia Los Potreros Buitenhuis
Fotograferen Op Estancia Los Potreros
Uitzicht Op De Tuin En Paarden Bij Estancia Los Potreros
Estancia Los Potreros Kamer
Traditionele Kamer In Estancia Los Potreros
Woonkamer Estancia Los Potreros
Lasso Estancia Los Potreros
Paardrijden Estancia Los Potreros
Duik In De Natuurpoel
Paarden Van Estancia Los Potreros
Argentinië Estancia Los Potreros Zwembad

Hotel Plaats

Back To Top