skip to Main Content

Estancia Los Potreros

★★★★

Uw gastheren, Kevin en Louisa Begg verwelkomen u op Estancia Los Potreros in Argentinië voor een authentieke estancia en gaucho ervaring.

  • Waar? Estancia Los Potreros is gelegen in de natuur vlakbij Córdoba.
  • Voor wie? Estancia Los Potreros is dé plek voor paardenliefhebbers die het gaucho leven willen ervaren.
  • Waarom? Estancia Los Potreros is bijzonder omdat uw gastheren u een authentieke estancia ervaring te bezorgen.

Estancia Los Potreros geeft u een uniek inzicht in de landelijke cultuur en tradities. Samen met Kevin en Louisa deelt u het huis en hun levensstijl als Argentijnse gaucho. Of het nu gaat om paardrijden, vogels kijken, het verkennen van mooie wandelpaden of gewoon relaxen, ze zijn er trots op om u als gast een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Kamers en faciliteiten
Elke kamer is stijlvol ingericht met de geschiedenis van de estancia in gedachten. Op frisse winteravonden word de kamer verwarmd door de houtkachel. Er word gelet op de kleinste details om ervoor te zorgen dat u zich meer dan comfortabel voelt. Tijdens de lunch en het diner gaat u samen met uw gastheren aan tafel. Onder het genot van een goed glas Argentijnse Malbec vertelt Kevin u met veel plezier over zijn familie historie en de geschiedenis over de estancia. Er worden Europese gerechten geserveerd, afgewisseld met de traditionele Argentijnse ‘asado’ of barbecue. U proeft het vers gebakken brood, het zelfbereide rundvlees van de estancia en biologisch geteelde groenten, fruit en scharreleieren. Proef ook het ‘eigen label’-wijn van Estancia Los Potreros!

Groen detail

Estancia Los Potreros ondersteunt de lokale landelijke school en u draagt daar ook aan bij. Er wordt gerecyclede kleding gestuurd naar een afgelegen gemeenschap in het noorden van Argentinië. Kevin en Louisa zijn er trots op deel uit te maken van het ‘Pack for a Purpose’-initiatief, dat reizigers aanmoedigt om na te denken over manieren waarop ze een positieve impact kunnen hebben op lokale gemeenschappen wanneer ze reizen.

Hotel Plaats

Back To Top