skip to Main Content

Estancia La Bamba de Areco

★★★★★

Estancia La Bamba de Areco is één van de oudste estancias en omgetoverd tot een luxe hotel in Argentinië. Het hotel behoort tot de exclusieve verzameling van Relais & Chauteaux. Ervaar de rijke geschiedenis en tradities van de Argentijnse gaucho’s.

  • Waar? Estancia La Bamba de Areco ligt in het hart van de Pampa op 120 kilometer van Buenos Aires.
  • Voor wie? Deze bijzondere accommodatie is perfect voor als u aan de drukte van de stad wil ontsnappen en om te genieten van luxe en Argentijnse tradities op het platteland.
  • Waarom? Estancia La Bamba de Areco laat u kennis maken met de bekende paardensport polo, dat geeft nét een stukje extra magie aan uw verblijf.

Een bijzondere accommodatie in Argentinië

Estancia La Bamba de Areco is een 19e-eeuwse estancia die charme en karakter uitstraalt. De gebouwen in koloniale stijl zijn smaakvol verbouwd tot een luxe hotel doordrenkt met het karakter van de Argentijnse gaucho. De donkerrode gevels van het hoofdgebouw en de stallen, het immense schaduwrijke terrein en de warme, attente service maken dit tot een unieke plek. Het poloteam oefent op het veld naast het hotel en de kamers zijn toepasselijk vernoemd naar beroemde paarden. Ingericht in leer, hout en wol, heeft elke kamer zijn eigen kenmerkende stijl, waardoor La Bamba de Areco een ware microkosmos van de Argentijnse cultuur is.

Overnachten in een luxe hotel in Argentinië

Bij aankomst rijdt u door een laan met eeuwenoude platanen tot aan het herenhuis La Bamba op de grote binnenplaats. De 11 kamers en suites zijn verdeeld over drie gebouwen. Vanuit uw kamer kijkt u uit op het park, de schaduwrijke patio’s, de imposante pampa of de polovelden. U droomt weg in een kingsize bed met luxe Egyptisch linnengoed. In de slaapkamers zoekt u tevergeefs naar een televisie of telefoon die de romantische sfeer van La Bamba kunnen verstoren…

Faciliteiten van Estancia La Bamba de Areco

Lees rustig een boek in de bibliotheek van de wachttoren of in de galerij met uitzicht op het park. Speel een potje biljart of geniet van een drankje aan de bar. Komt tot rust tijdens een hot-stone massage of terwijl u relaxt aan het buitenzwembad. De verfijnde keuken serveert traditionele en internationale gerechten in de eetzaal.

Waan u als een gaucho op de Argentijnse Pampa

Bij Estancia La Bamba de Areco onderneemt u activiteiten te paard, per koets of mountainbike. La Bamba de Areco dient ook als basis voor het internationale poloteam dat zijn naam draagt. De accommodatie heeft twee polovelden en tijdens het poloseizoen kunt u wedstrijden kijken. San Antonio de Areco, een van de oudste steden in Argentinië, ligt op slechts 13 km afstand en nodigt u uit om terug te keren naar de achttiende eeuw met zijn smalle koloniale straatjes, kerk, bars en musea. Verken de ziel en het karakter van de gaucho in het Ricardo Guiraldes Gaucho Museum, die de beroemde Argentijnse schrijver tot leven bracht in zijn cultroman Don Segundo Sombra (1926). Bewonder de meester-zilversmeden aan het werk in hun werkplaats en verwonder u over de vaardigheid van de lederen ambachtslieden.

Luxe Hotel Argentinië
Polo Wedstrijd Op De Pampa In Argentinië
Bijzondere Accommodatie Argentinië
Luxe Hotel Argentinië Suite
Reizen Door Argentinië Pampa Estancia La Bamba De Areco Paardenshow
Luxe Hotel Argentinië Pampa Estancia La Bamba De Areco Tuin
Argentijnse Pampa Estancia La Bamba De Areco Woonkamer
Buitenzwembad Van Estancia La Bamba De Areco Op De Pampa In Argentinië

Hotel Plaats

Back To Top