skip to Main Content

Estancia La Bamba de Areco

★★★★★

Estancia La Bamba de Areco is één van de oudste estancias van Argentinië en omgetoverd tot een luxe boetiek hotel. Ervaar de rijke geschiedenis en de tradities van de Argentijnse gaucho’s.

  • Waar? Estancia La Bamba de Areco ligt op 120 kilometer van Buenos Aires in het hart van de pampa.
  • Voor wie? Estancia La Bamba de Areco is perfect als u aan de drukte van de stad wilt ontsnappen en wil genieten van luxe en Argentijnse tradities op het platteland.
  • Waarom? Estancia La Bamba de Areco laat u naast luxe en tradities ook kennis maken met de bekende paardensport polo, dat geeft nét een stukje extra magie aan uw verblijf.

Estancia la Bamba de Areco is een heerlijke plek voor ontspanning en om te genieten van de verfijnde keuken.

Overnachten op het platteland…
Bij aankomst rijdt u door een laan met eeuwenoude platanen tot aan het herenhuis La Bamba op de grote binnenplaats. De 11 kamers en suites zijn verdeeld over drie gebouwen. Elk kamer heeft een antieke stijl en is vernoemd naar een beroemd polopaard, zoals Mariposa en Lalabai. De kamers zijn rookvrij en voorzien van airconditioning. Vanuit uw kamer kijkt u uit op het park, de schaduwrijke patio’s, de imposante pampa of de polovelden. U droomt weg in een kingsize bed met luxe Egyptisch linnengoed. In de slaapkamers zoekt u tevergeefs naar televisies of telefoons die de romantische sfeer van La Bamba kunnen verstoren…

Faciliteiten
Lees rustig een boek in de bibliotheek in de wachttoren of in de galerij met uitzicht op het park. Er is een biljartkamer en bar of voor de ontspanning maakt u gebruik van de massagekamer.

Activiteiten
Bij Estancia La Bamba de Areco onderneemt u activiteiten te paard, per koets of per mountainbike. Speel het Argentijnse bowlspel, geniet van een hot stone-massage of relax aan het zwembad. La Bamba de Areco dient ook als basis voor het internationale poloteam dat zijn naam draagt. De accommodatie heeft twee polovelden en u tijdens het poloseizoen kunt u wedstrijden kijken.

Hotel Plaats

Back To Top