skip to Main Content

Estancia El Pedral

★★★★

Rust, stilte en natuur is wat u vindt bij Estancia El Pedral. Een magische plek in Patagonië en het huis uit 1923 is een museum op zich. Omringd door eindeloze kiezelstranden, hoge kliffen en dieren in het wild die leven in hun natuurlijke habitat.

  • Waar? Estancia el Pedral is gelegen in Patagonie in de buurt van Península Valdés.
  • Voor wie? Estancia el Pedral is uitermate geschikt als u op zoek bent naar rust in de natuur.
  • Waarom? Estancia el Pedral is perfect als u zich één wilt voelen met de natuur zonder prikkels van buitenaf. Geen telefoon, geen gsm-signaal en geen televisie.

Het hele jaar door ziet u in het gebied van Estancia El Pedral zeeolifanten, orka’s en zeevogels. Van juni t/m december spot u walvissen en van september t/m april de magelhaenpinguïns.

Rust middenin de natuur…
Estancia El Pedral 8 kamers met privé badkamer. De elektriciteit wordt opgewekt door windenergie en er is een dieselgenerator in het geval er geen wind is. Geniet in deze omgeving van wandelingen bij de zonsondergang, lees op uw gemak een boek in de woonkamer voor de open haard en dineer in familiaire sfeer. Het verblijf is op basis van volpension en u heeft enkel contant geld nodig voor de betaling van premium wijnen of een fooi.

Activiteiten in de omgeving
De activiteiten tijdens uw verblijf variëren en zijn afhankelijk van het klimaat. Het is de gids die aangeeft welke activiteiten die dag op de planning staan. Een aantal voorbeeld activiteiten die inclusief zijn:

  • Vanuit de estancia, op slechts 10 km afstand, rijdt u naar de hoge kliffen die de kusten van Península Valdés kenmerken. Aan de zuidkant van de Golfo Nuevo ligt de Punta Ninfas vuurtoren, van waaruit u een indrukwekkend uitzicht op de Atlantische Oceaan heeft. Geniet van de zonsondergang of de maan boven de zee.
  • De stranden aan de voet van de klif bij Punta Ninfas zijn de natuurlijke habitat van een belangrijke kolonie olifantenrobben, waar ze het hele jaar door in kleine groepen te bewonderen zijn. Half september komen de mannetjes aan om ‘hun land te markeren’, om later hun harem te vormen en uit te breiden. De dieren zijn van dichtbij te observeren.
  • Elk jaar in september vestigt een groeiende kolonie van magelhaenpinguïns zich in El Pedral. Door een wandeling tussen de nesten leert u de nieuwsgierige dieren beter kennen. De Pedral heeft een schema voor de controle en reiniging van stranden, en werkt samen met de stichting GPS (Global Pinguïn Society), die de magelhaen pinguïnkolonie van Punta Ninfas bewaakt.

Hotel Plaats

Back To Top