skip to Main Content

Estancia El Pedral

★★★★

Rust, stilte en natuur is wat u vindt bij Estancia El Pedral in Patagonië. Een kleinschalige accommodatie in Argentinië en de Patagonische boerderij uit 1923 vormt een museum op zich. De boerderij heeft een bijzondere geschiedenis en is omringd door eindeloze kiezelstranden, hoge kliffen en dieren die leven in hun natuurlijke habitat.

  • Waar? De Estancia el Pedral is gelegen in Punta Ninfas, Chubut op 70 kilometer van Puerto Madryn.
  • Voor wie? Deze kleinschalige accommodatie is perfect voor degene die rust zoekt midden in de natuur.
  • Waarom? Estancia el Pedral is een heerlijk verblijf voor de natuurliefhebber om zich één te voelen met de natuur, zonder prikkels van buitenaf. Er is geen telefoon, geen gsm-signaal en geen televisie.

Bewonder de dieren in hun natuurlijke habitat

Het hele jaar door ziet u in dit gebied zeeolifanten, zeeleeuwen, orka’s en verschillende soorten zeevogels. Van juni t/m december spot u walvissen en van september t/m april de magelhaenpinguïns.

Kom tot rust midden in de natuur

Estancia El Pedral is een Patagonische boerderij gebouwd in 1923 door Félix Arbeletche. Het bestaat uit drie gebouwen: het hoofdgebouw waar het ontbijt en de maaltijden worden geserveerd, en twee vleugels met acht slaapkamers. De kamers kunnen worden verdeeld in twee- of driepersoonskamer. Alle kamers hebben een privé badkamer. Het vermogen van 220 V wordt opgewekt door windenergie. In het geval dat er geen wind is, wordt stroom opgewekt door een dieselgenerator. Er is geen telefoon of mobiele service, een beperkte satelliet-internetverbinding en er is geen tv. In de boerderij is contant geld alleen nodig voor het betalen van fooien of extra services zoals premium wijnen. Geniet in deze omgeving van wandelingen bij de zonsondergang, lees op uw gemak een boek in de woonkamer voor de open haard en dineer in familiaire sfeer. Het verblijf is op basis van volpension.

Activiteiten bij Estancia El Pedral

De activiteiten tijdens uw verblijf variëren en zijn afhankelijk van het klimaat. Het is de gids die aangeeft welke activiteiten die dag op de planning staan. Een aantal voorbeeld activiteiten die inclusief zijn:

  • Vanuit de estancia, op slechts 10 km afstand, rijdt u naar de hoge kliffen die de kusten van Península Valdés kenmerken. Aan de zuidkant van de Golfo Nuevo ligt de Punta Ninfas vuurtoren, hiervandaan heeft u een indrukwekkend uitzicht op de Atlantische Oceaan. Maak een wandeling langs de kliffen en geniet van de zonsondergang of de maan boven de zee.
  • De stranden aan de voet van de klif bij Punta Ninfas zijn de natuurlijke habitat van een belangrijke kolonie zeeolifanten. U kunt ze het hele jaar door in kleine groepen bewonderen. Half september komen de mannetjes aan land om hun territorium te markeren en om later hun harem te vormen en uit te breiden. De dieren zijn van dichtbij te observeren.
  • Elk jaar in september vestigt een groeiende kolonie van magelhaenpinguïns zich nabij Estancia el Pedral. Maak een wandeling tussen de nesten en observeer de nieuwsgierige dieren. De Estancia el Pedral heeft een schema voor de controle en reiniging van stranden, en werkt samen met de stichting GPS (Global Pinguïn Society), die de magelhaen pinguïnkolonie van Punta Ninfas bewaakt.
Kleinschalige Accommodatie In Argentinië
Restaurant In Estancia El Pedral
Sfeervolle Accommodatie Bij De Peninsula Valdes
Pinguïns Kijken Op De Peninsula Valdes
Activiteiten Bij Estancia El Pedral
Relaxen Aan Het Zwembad
Argentinië Estancia El Pedral

Hotel Plaats

Back To Top