skip to Main Content

Hosteria Rincon del Socorro

★★★★

Een gerestaureerde ranch met het grootste rewilding-programma op het Amerikaanse continent, dat is Hostería Rincon del Socorro. Hierdoor word het gebied bewoond door miereneters, pampa’s, tapirs en vele vogelsoorten. Een must voor de avonturier en natuurliefhebber!

  • Waar? Rincon del Socorro ligt in noord Argentinië vlakbij Esteros del Ibera.
  • Voor wie? Rincon del Socorro is voor reizigers die van het buitenleven houden.
  • Waarom? Rincon del Socorro kent een omgeving met een rijk dierenleven waardoor u één bent met de natuur.

Kleinschalige accommodatie met Spaanse sfeer
Rincon del Socorro is een kleinschalige accommodatie en heeft in totaal 9 kamers. Uw verblijf is op basis van volpension en ook de activiteiten zijn inbegrepen. De hosteria heeft een klassieke Spaanse stijl met grote galerijen die op warme dagen het huis koelen. Er is een grote woonkamer met open haard, een diner-ruimte en grote veranda. Het restaurant serveert typische Argentijnse gerechten en in de overdekte barbecueplaats geniet u van heerlijke asados. Neem na een avontuurlijke dag een verfrissende duik in het zwembad.

Activiteiten
De activiteiten zijn tijdens uw verblijf in Rincon del Socorro inbegrepen. Samen met uw gids kiest u welke activiteit bij u past, denk hierbij aan; vogel spotten, hiken, paardrijden, fietsen of paardrijden. Maak ook een boottocht door het moerasgebied en ontdek het nachtleven tijdens een nachtsafari. Als u geïnteresseerd bent bezoek dan het rewilding project zodat u leert hoe zij met het natuurgebied omgaan.

Groen detail

De lodge van Socorro wordt volledig beheerd door CLT en alle inkomsten worden rechtstreeks geïnvesteerd in de inspanningen voor behoud en restauratie van Iberá. De CLT heeft overeenstemming bereikt met de regeringen van Corrientes en Argentinië om 36.000 hectare Socorro op te nemen in het toekomstige Iberá National Park en de resterende gebieden binnen een nationaal reservaat op te nemen.

Hotel Plaats

Back To Top