skip to Main Content

Boutique hotel Algodon Mansion

★★★★★

Op zoek naar een luxe hotel in Buenos Aires? Kies dan voor een verblijf in boutique hotel Algodon Mansion in het hart van de chique wijk Recoleta. Het bijzondere aan dit luxe hotel is dat u het voorrecht heeft om de hele Mansion af te huren voor u en uw reisgezelschap. Geniet van de luxe suites en privé service en maak er een onvergetelijk verblijf van!

  • Waar? Boutique hotel Algodon Mansion ligt in chique wijk Recoleta in Buenos Aires.
  • Voor wie? Als u op zoek bent naar luxe en exclusiviteit dan is dit hotel in Buenos Aires perfect!
  • Waarom? Het hotel biedt u de ultieme privacy om de gehele Mansion te huren.

Elegantie in een luxe hotel in Buenos Aires

Algodon Mansion heeft 4 type suites en deze zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen van service, technologie en comfort. De ruime suites bieden u comfort met aparte woonkamers, een warme sfeer door een openhaard en een minibar met wijnthema’s. De badkamers zijn ontworpen met Italiaans Calacatta-marmer en Frans kalksteen, hebben extra grote stoomdouches en luxe toiletartikelen van L’Occitane. Zowel in de suites als in de andere faciliteiten ziet u dat er aandacht is voor detail en dat met persoonlijke ervaring een sublieme hotelervaring wordt gecreëerd.

Faciliteiten in Boutique hotel Algodon Mansion

De bekroonde wijnen en verse boerderijproducten van de wijnmakerij in Mendoza, Algodon Wine Estates, staan prominent op het menu van het restaurant. Compleet ontspannen doet u in Le Spa waar u gebruik kan maken van een stoom-, sauna- en massageruimte. Le Spa is de eerste en enige spa in Latijns-Amerika met producten en behandelingen van Stendhal Parijs. De openluchtlounge op het dak nodigt uit om ’s middags te zonnen in de zomerzon, een verfrissende duik te nemen in het zwembad of te genieten van een drankje in de skybar.

Luxe Hotel Buenos Aires
Buenos Aires Algodon Mansion Badkamer
Suite Met Kingsize Bed
Suite Boutique Hotel Algodon Mansion
Ontbijt In Boutique Hotel Algodon Mansion
Luxe Hotel In Buenos Aires Restaurant

Hotel Plaats

Back To Top