skip to Main Content

Bahia Bustamante Lodge

★★★

Bahia Bustamante is een lodge aan de kust omgeven door 360 ° van puur natuur. Op zoek naar een plek met historie en een grote biodiversiteit? Dan is Bahia Bustamante the place to be!

  • Waar? Bahia Bustamante is gelegen in Patagonië in het nationaal park ‘Patagonië Austral’ en het biosfeerreservaat ‘Blue Patagonia’ in de buurt van Peninsula Valdés.
  • Voor wie? Bahia Bustamante is perfect voor natuurliefhebbers die ook van historie houden.
  • Waarom? Een verblijf in Bahia Bustamante betekent een reis naar het verleden maken in een afgelegen plek in Patagonië.

Bahia Bustamante wordt erkend door zijn grote biodiversiteit aan zeevogels en zeedieren. Opgericht in de jaren ’50 als een zeewiernederzetting door Lorenzo Soriano woonden hier meer dan 400 zeewierarbeiders en hun gezinnen. Er was een kerk, een school en een politiebureau;  dat was alles wat deze kleine “stad” nodig had. Stilte wordt alleen onderbroken door windstoten en het zingen van honderden soorten vogels en het breken van de golven aan de kust.

Ga terug in de tijd…
In Bahia Bustamante Lodge word de essentie van de plek in evenwicht gehouden met de natuur. De oude huizen die vroeger tot de eerste bewoners behoorden, zijn gerenoveerd om u als gast te ontvangen. De eenvoud van de levensstijl is kenmerkend voor de kamers; daarmee word de geest levend gehouden van de plek die het ooit was. Er zijn 4 superior hutten, 2 standaard hutten en 5 steppe hutten.

Faciliteiten
In het hoofdgebouw zijn gemeenschappelijke ruimtes zoals het restaurant, de bar en een bibliotheek. In het restaurant worden lokale gerechten geserveerd zoals zeewier, lamsvlees, vis en groenten uit de biologische tuin. Na een actieve dag rust u uit in de woonkamer terwijl u geniet van het uitzicht op zee. Voor de kinderen is er een speelkamer met een zwembad, pingpongtafel, tafelvoetbal en bordspellen.

Activiteiten
Bahia Bustamante verzorgd verschillende activiteiten gedurende uw verblijf. Trek er op uit om het marine leven te bewonderen, bezoek het pinguïn eiland, maak een wandeling of trekking en ontdek de rijke historie van deze bijzondere plek.

Hotel Plaats

Back To Top