skip to Main Content

Aguas Arriba Lodge

★★★★★

De Aguas Arriba Lodge is een unieke lodge in Argentinië. Omringd door de natuur met een smaragdgroen meer, gletsjers, bossen en een spectaculair uitzicht op de Fitz Roy vindt u hier de rust en stilte. U bereikt de lodge door een 15 minuten durende boottocht of door middel van een 3 uur durende hike door de prachtige bossen langs het Lago del Desierto meer. Een verblijf in de Aguas Arriba Lodge is een unieke ervaring waarbij uw zintuigen worden geprikkeld met natuur, lekker eten en avontuur!

  • Waar? De Aguas Arriba Lodge ligt in Patagonië, op 37 kilometer afstand van El Chaltén in Argentinië en aan de oostkust van Lago del Desierto.
  • Voor wie? Dit is the place to be als u op zoek bent naar een verblijf midden in de natuur. De lodge ligt in een natuurreservaat direct naast het Glaciers National Park.
  • Waarom? Avontuur, natuur en luxe worden feilloos gecombineerd in deze unieke lodge in Argentinië.

Een unieke lodge in Argentinië

De eigenaren Ivor Matovic en Patricia García heten u van harte welkom in de Aguas Arriba Lodge. Een exclusieve lodge op een afgelegen plek waar u geniet van totale privacy. De lodge maakt deel uit van de Estancia Rio de las Vueltas, een landgoed met 700 hectare berg en 900 meter kustlijn, bedekt met eeuwenoude Nothfagus-bomen. De Aguas Arriba Lodge voelt aan als een huis, een warme en rustieke plek in het hart van de majestueuze Patagonische Andes. Op slechts 5 kilometer van de Chileense grens wandelt u langs meren, rivieren, gletsjers en bossen die nog onontdekt zijn, ver weg van het massa toerisme.

Uitzicht op de Fitz Roy, gletsjers of het bos vanuit uw suite

De Aguas Arriba lodge is een kleinschalige accommodatie en heeft 6 kamers. Deze zijn onderverdeeld in de Fitz Roy, Glacier en Forest kamer. Alle kamers hebben een privé badkamer en worden hebben een dagelijkse schoonmaakservice.

  • Fitz Roy kamer: 2 hoek Premium Suites gericht op het zuidwesten, met een spectaculair uitzicht op de Fitz Roy en de Vespignani-gletsjer en Lago del Desierto. (20 tot 27m2)
  • Glaciers kamer: 3 Premium Suites aan de voorzijde met uitzicht op het meer op de eerste verdieping van de lodge met prachtig uitzicht op het Lago del Desierto en de Vespignani-gletsjer. (Van 17 tot 24 m2).
  • Forest kamer: 1 kamer met uitzicht op het Nothofagus-bos. De kamer heeft 2 afzonderlijke ruimtes die met elkaar worden verbonden door een binnendeur, een van de kamers kan worden ingericht als een gezellige woonkamer of als een extra slaapkamer dus ideaal voor gezinnen.

Activiteiten in de Aguas Arriba Lodge

U verblijft op basis van volpension dit betekent dat de maaltijden en activiteiten zijn inbegrepen. Samen met lokale gidsen gaat u het Patagonië-landschap te ontdekken. Maak een trekking door de bossen, langs rivieren en naar gletsjers. U kunt ook gaan vliegvissen of kajakken. De activiteiten variëren en zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

Opwarmen bij de open haard…

Niets beters dan thuiskomen en opwarmen bij de open haard na een geweldig Patagonië-avontuur! Uitkijkend naar het meer met het uitzicht op de Vespignani-gletsjer en de Fitz Roy komt u heerlijk tot rust. Het motto is: laat de wandelschoenen, de modder, het water en de bergen achter in de hal. Trek uw comfortabele schoenen aan en ontspan. Geniet van een boek uit de bibliotheek en kruip op één van de banken. Bij goed weer geniet u van de kleuren van de zonsondergang of de volle maan die weerspiegeld in het meer. En op het tweede terras aan de achterkant van het huis, met uitzicht op het bos, is het ook heerlijk vertoeven.

Groen detail

De milieuvriendelijke constructie van de lodge zorgt ervoor dat de natuur in zijn ongerepte staat wordt bewaard. Als bezoeker wordt u aangemoedigd het gebruik van chemische producten te vermijden om zo te helpen de impact op de natuurrijke omgeving te verminderen.

Unieke Lodge In Argentinië
Uitzicht Op Het Smaragdgroene Meer
Woonkamer In De Aguas Arriba Lodge
Unieke Lodge In Argentinië Buiten Terras
Reizen Door Argentinië El Chalten
Reizen Door Argentinië
Wandeling In De Omgeving

Hotel Plaats

Back To Top