skip to Main Content

Aguas Arriba Lodge

★★★★★

Het is de natuurlijke omgeving die het verblijf in Aguas Arriba lodge zo bijzonder maakt; een smaragdgroen meer, gletsjers, bossen en een spectaculair uitzicht op de Fitz Roy. U bereikt de lodge per boot of per voet waarbij u wandelt door het hart van bos. Een unieke ervaring waarbij uw zintuigen direct worden geprikkeld met natuur, lekker eten en avontuur!

  • Waar? Aguas Arriba Lodge ligt op 37 kilometer afstand van El Chalten in Argentijns Patagonië.
  • Voor wie? Als u remote wilt verblijven middenin de natuur dan is dit dé plek.
  • Waarom? Avontuur, natuur en luxe worden feilloos gecombineerd in deze bijzondere accommodatie.

Uitzicht op de Fitz Roy vanuit uw suite
De Aguas Arriba lodge biedt vijf slaapkamers in suite. Alle badkamers zijn comfortabel en ruim, sommige hebben uitzicht op het meer, en ze worden allemaal geleverd met voorzieningen gemaakt van biologische producten. Er zijn twee type kamers:

  • Fitz Roy: twee hoek Premium Suites gericht op het zuidwesten, met een spectaculair uitzicht op de Fitz Roy en de Vespignani-gletsjer en Lago del Desierto. (20 tot 27m2)
  • Glacier: drie front-lake view Premium suites op de eerste verdieping van de lodge met prachtig uitzicht op het Lago del Desierto en de Vespignani-gletsjer. (Van 17 tot 24 m2).

Activiteiten
U verblijft op basis van volpension dus naast de maaltijden zijn ook de activiteiten inclusief. Samen met lokale gidsen gaat u het Patagonië-landschap te ontdekken. Maak een trekking door de bossen, langs rivierkreekjes, wetlands, en naar gletsjers. U kunt ook gaan vliegvissen of kajakken. Onthoud dat de activiteiten variëren en afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.

Opwarmen bij de open haard…
Niets beters dan terug te gaan naar een warme open haard na een geweldige dag Patagonië-avontuur! De lodge biedt verschillende ruimtes waar u kan ontspannen:

  • Hoofdsalon met een open haard en uitkijkend naar het meer, de Vespignani-gletsjer, de Fitz Roy en het bos.
  • Receptie en bar. Een aanvullend dienblad met hete thee en koffie en een fijne selectie van alcoholische dranken
  • Woonkamer op de bovenste verdieping, met uitzicht op het meer en het bos. Kabel internetverbinding en Plasma-tv om dvd’s te bekijken of foto’s te delen.
  • Eetkamer met uitzicht op het meer.
Groen detail

De milieuvriendelijke constructie van de lodge zorgt ervoor dat de natuur in zijn ongerepte staat wordt bewaard. Als bezoeker wordt u aangemoedigd het gebruik van chemische producten te vermijden om zo te helpen de impact op de natuurrijke omgeving te verminderen.

Hotel Plaats

Back To Top