skip to Main Content

Tango in Buenos Aires

Argentinië staat bekend om de tango en in de hoofdstad Buenos Aires maakt u kennis met deze vurige en passionele dans. Bewonder niet alleen een van de vele dansshows maar ga zelf ook tango dansen in Buenos Aires. Samen met een tangoleraar leert u de basisstappen van deze dans. Bent u al een gevorderde danser? Kies dan een tango les op uw niveau. Als onderdeel van de les bezoekt u ook een tangoshow. Terwijl u van de heerlijke lokale Argentijnse gerechten smult, geniet u van een spectaculaire dansshow!

Bezoek een Milonga in Buenos Aires
In Buenos Aires zijn er veel milongas, dit zijn lokale clubs waar de Argentijnen samen komen om tango te dansen. Milongas hebben een bijzondere sfeer en tijdens uw bezoek in Buenos Aires ervaart u dit zelf. Ga weg van de gebaande paden en duik samen met uw gids de wijken in waar u de meest traditionele clubs vindt. Dit is een must voor de dansliefhebbers onder ons want dit maakt tango in Buenos Aires écht bijzonder.

Tangoshows in Buenos Aires
We bieden verschillende tangoshows in Buenos Aires en kunnen er een aantal aanbevelen. Bij een bezoek aan een tangoshow heeft u ook de keus om plaats te nemen in een VIP-hoek waarbij u het beste uitzicht heeft op de show. Ook geniet u van een heerlijk diner en Argentijnse wijn tijdens de tangoshow.

Gala Tango Show is een intieme en exclusieve tango-show in een prachtige balzaal in San Telmo. Het diner is goed voorbereid en de muzikanten spelen op hoog niveau. Wist u dat Madonna ervoor koos om tijdens haar laatste reis naar Buenos Aires deze tangoshow te bezoeken?

Rojo Tango beloofd u liefde, passie en glamour. De tangoshow speelt in het luxueuze Faena Hotel in de wijk Puerto Madero. De show straalt meer glamour uit dan traditioneel door de ambiance van het hotel maar is voor de liefhebber absoluut het bezoeken waard.

El Querandi is een intieme en gepassioneerde tangoshow dat is gehuisvest in een historisch 19e-eeuws gebouw met een kleurrijke geschiedenis. Het was vroeger de ontmoetingsplaats voor dichters en studenten in het hart van het historisch centrum van Buenos Aires. In de late jaren 70 werd het gebouw verlaten en vervolgens gerestaureerd en heropend in 1992 als El Querandi Tango Hall. U beleeft hier een authentieke show van de oorsprong tot de moderne tijd in Buenos Aires. De drie kunstenaars, zes dansers en vier musici zetten een ongelooflijke show neer.

Ontdek meer activiteiten

Safari in noord-Argentinië

Het gebied Esteros del Ibera strekt zich uit over 13.000 km2 en omvat het grootste…

Lees verder

Expeditie in Nationaal Park Los Glaciares

In Argentijns Patagonië is het Nationaal Park Los Glaciers één van de bekendste nationale Parken…

Lees verder

Wildlife spotten bij Peninsula Valdés

Onderneem bijzondere activiteiten bij Peninsula Valdés en ontdek wat dit gebied toevoegt aan een natuurreis door…

Lees verder

Proef de Argentijnse wijn in Mendoza

De Argentijnse regio van Mendoza is bij uitstek geschikt om deze heerlijke wijnen te proeven.…

Lees verder
Back To Top