skip to Main Content

Glamping in Argentinië

Uniek en bijzonder: glamping in Argentinië te midden van het merengebied! Kies voor dit bijzondere avontuur maar mét de benodigde luxe en comfort. Wij brengen u graag naar Los Huemules bij het Alerces Nationaal Park, gelegen op 300 kilometer van Bariloche. Bij glamping in Argentinië overnacht u in een dome omringd door de prachtige natuur van het merengebied. Vanuit deze duurzame accommodatie onderneemt u diverse activiteiten om de omgeving te leren kennen. De maaltijden zijn tijdens uw verblijf inclusief en bestaan uit lokale gerechten met heerlijke Argentijnse wijnen.

Glamping in Argentinië betekent slapen onder de sterrenhemel

De domes zijn uitgerust voor 2 of 3 personen met een kingsize bed en een privé badkamer met 24 uur per dag warm water. U heeft volledige privacy met een privé veranda en voor de koudere dagen is er een houtkachel om u op te warmen. Slapen middenin de natuur is een bijzondere ervaring; u hoort het gezang van de vogels en het kabbelende water van de omliggende beekjes. In de ochtend ontwaakt u met de zonsopgang over de uitgestrekte vlaktes en ’s avonds geniet u van de prachtige sterrenhemel vanuit uw bed.

Activiteiten tijdens uw glamping avontuur in Argentinië

Het reservaat biedt 6200 hectare Patagonië-woud in de Andes met ontelbare circuits voor activiteiten in de natuur. U kiest dagelijks een activiteit op uw eigen conditionele niveau. Zo kunt u in de zomer (november t/m april) paardrijden, wandelen en mountainbiken. In de winter (juli t/m september) gaat u sneeuwschoen wandelen, paardrijden in de sneeuw en langlaufen. U ontdekt diverse soorten lokale fauna zoals spechten, caiquenes, condors, vossen en herten.

Benieuwd hoe de ervaring eruit ziet? Bekijk rechts de film:

Glamping In Argentinië

Ontdek meer activiteiten

Argentinië Peninsula Valdes Zeehonden

Wildlife spotten op Peninsula Valdes

Ga wildlife spotten bij Peninsula Valdes en ontdek wat dit gebied toevoegt aan een natuurreis…

Lees verder
Uco-vallei Met Het Andesgebergte

De beste wijnstreek in Argentinië

De beste wijnstreek van Argentinië is de regio van Mendoza. De Uco vallei is bij…

Lees verder
Luxe Kamperen In Argentinië

Glamping in Argentinië

Uniek en bijzonder: glamping in Argentinië te midden van het merengebied! Kies voor dit bijzondere…

Lees verder
Moerasherten Op Safari In Noord Argentinië

Esteros del Ibera in Argentinië

Het gebied Esteros del Ibera in Argentinië strekt zich uit over 13.000 km2 en omvat…

Lees verder
Back To Top