skip to Main Content

Luxe kamperen in het Argentijns merengebied

Vind u het een avontuur om te kamperen in de natuur maar houd u ook van comfort en luxe? Ga dan voor glamping in Argentinië in het merengebied! Wij brengen u graag naar Los Huemules bij het Alerces Nationaal Park, gelegen op 300 kilometer van Bariloche. U overnacht in een dome middenin de prachtige natuur van het merengebied. Vanuit deze duurzame accommodatie onderneemt u volop activiteiten om de omgeving te leren kennen. De maaltijden zijn tijdens uw verblijf inclusief en bestaan uit lokale gerechten met heerlijke Argentijnse wijnen.

Overnachten onder de sterrenhemel
De domes zijn uitgerust voor 2 of 3 personen met een kingsize bed en een privé badkamer met 24 uur per dag warm water. U heeft volledige privacy met een privé veranda en voor de koudere dagen is er een houtkachel om u op te warmen. Slapen middenin de natuur is een bijzondere ervaring; u hoort het gezang van de vogels en het kabbelende water van de omliggende beekjes. In de ochtend ontwaakt u met de zonsopgang over de uitgestrekte vlaktes en ’s avonds geniet u van de prachtige sterrenhemel vanuit uw bed.

Activiteiten in Huemules
Het reservaat biedt 6200 hectare Patagonië-woud in de Andes met ontelbare circuits voor activiteiten in de natuur. U kiest dagelijks een activiteit op uw eigen conditionele niveau. Zo kunt u in de zomer (november t/m april) paardrijden, wandelen en mountainbiken. In de winter (juli t/m september) gaat u sneeuwschoenwandelen, paardrijden in de sneeuw en langlaufen. U ontdekt diverse soorten lokale fauna zoals spechten, caiquenes, condors, vossen en herten.

Benieuwd hoe de ervaring eruit ziet? Bekijk rechts de film:

Ontdek meer activiteiten

Luxe kamperen in het Argentijns merengebied

Vind u het een avontuur om te kamperen in de natuur maar houd u ook…

Lees verder

Safari in noord-Argentinië

Het gebied Esteros del Ibera strekt zich uit over 13.000 km2 en omvat het grootste…

Lees verder

Expeditie in Nationaal Park Los Glaciares

In Argentijns Patagonië is het Nationaal Park Los Glaciers één van de bekendste nationale Parken…

Lees verder

Proef de Argentijnse wijn in Mendoza

De Argentijnse regio van Mendoza is bij uitstek geschikt om deze heerlijke wijnen te proeven.…

Lees verder
Back To Top