skip to Main Content

Inspiratiereizen

Amazone Aapje

Natuurreis Ecuador | 21 dagen | vanaf €4.350,- p.p.

 Van Andesgebergte tot Amazone...

Inspireer mij
Samen Met De Familie Genieten Van De Machu Picchu In Peru

Familiereis in Peru | 16 dagen | vanaf € 2.750,- p.p.

Met het gezin op vakantie: familiereis in Peru

Inspireer mij
Natuurreis Chili Poema

Ervaringen van reizigers

Vooraf hebben we zelf het programma kunnen aangeven zodat de locaties en excursies afgestemd waren op onze interesses. Alles was goed en netjes geregeld, zodat we tijdens onze vakantie konden genieten van de prachtige natuur. Wij kunnen het iedereen aanraden. Wij kijken in ieder geval terug op een fantastische reis! Nicole en Sergio bedankt.

Johan & Ellie Mathijssen (Reiskoppel 60+) | Argentinië -Chili

“Wij zijn gewend zelfstandig te reizen en te plannen maar in overleg en naar onze wensen hebben jullie een prachtige reis voor ons voorbereid en samengesteld dat volledig aan de verwachtingen heeft voldaan. Een zeer gevarieerde reis voor de tijdsduur die wij hadden. We zouden zeker opnieuw een beroep op jullie doen. Alles klopte, gedurende de reis, zeer veel dank. Hartelijke groeten, Ria en Ko”

Ria & Ko Remijnse (Reiskoppel 60+) | Ecuador
Samen met de familie genieten van de Machu Picchu in Peru

Wij hebben via Travel Happiness Company een rondreis door Peru gedaan. We kunnen niet anders zeggen dan dat alles tot op de puntjes geregeld was. Heerlijke hotels met super behulpzaam personeel, enthousiaste gidsen en wanneer we iets in ons schema anders wilden was dat totaal geen probleem! We hebben intens genoten en dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe mooi Peru is. Al met al zeker een aanrader. Nicole hartstikke bedankt voor je inzet! Niet alleen voor deze vakantie maar ook je beschikbaarheid en verdere adviezen gedurende onze reis door Zuid Amerika.

Eline Paul & Malon den Boer (Familiereis) | Peru
Back To Top