skip to Main Content

Inspiratiereizen

Wonderschoon Chili | 18 dagen | vanaf €5.500,- p.p.

Beleef wonderschoon Chili in de natuur...

Inspireer mij

Hoogtepunten van Brazilië | 17 dagen | vanaf € 5.795,- p.p.

Brazilië met van alles een beetje...

Inspireer mij

Luxe reis Peru | 14 dagen | vanaf €5.995,- p.p.

Geniet in stijl van Peru...  

Inspireer mij

Natuurreis Ecuador | 21 dagen | vanaf €4.950,- p.p.

 van Andesgebergte tot Amazone...

Inspireer mij

Ervaringen van reizigers

"Het was een fantastische reis, heel intensief maar overweldigend en beslist een prachtige ervaring waar we heel positief op terug kijken. We zijn jou weer veel dank verschuldigd. We zijn blij met de reis samenstelling zoals we hebben gehad, de 3 verschillende weken waren complementair aan elkaar waardoor we een goed beeld van Ecuador hebben gekregen met zijn vriendelijke bevolking en pracht aan natuurschoon, het was ongelooflijk. De Galapagos als machtig toetje, we zijn er erg van onder de indruk geraakt en voelen ons bevoorrecht dit mee gemaakt te hebben."

Dhr. & Mevr. Jansen – Ecuador

“Met het enthousiasme van Nicole was ik al snel overtuigd dat Galapagos een bestemming was die ik absoluut niet mocht overslaan. En daar is niks van gelogen. Het was in 1 woord geweldig! Nicole heeft alles haarfijn geregeld, was altijd goed bereikbaar en ook echt geïnteresseerd in wat ik wil. Dus ik heb ultiem genoten en echt een reiservaring gehad die volledig aansloot op mijn wensen.”

Mariëtte Huizinga– Galapagos

“When you’re truly passionate about a destination, you want to go out and share your enthusiasm with others. Having lived and travelled in Latin America for many years, Nicole and Sergio have now decided to pass their insights and cultural expertise on to fellow travellers, and we look very much forward to helping them create unforgettable round trips throughout Brazil, providing genuine travel experiences and showing our country’s unique cultural and natural beauty in all its facets.”

Lokale partner in Brazilië
Back To Top