100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Vragen Groepsreis Colombia

Groepsreis voor vrouwen Colombia

Veelgestelde vragen Kleinschalige Groepsreis Colombia – 15 dagen – Women Only

Colombia is een bestemming die voor velen nog onontdekt is! En wat is er leuker dan deze bestemming te ontdekken samen met gelijkgestemde vrouwen? Deze reis past goed bij je als je houdt van avontuur, graag nét even buiten de gebaande paden reist, maar het ook leuk vindt om wat hoogtepunten te zien, je graag nieuwe activiteiten wil proberen en als je je reiservaring graag deelt met anderen. Samen met mijn lokale partner in Colombia organiseer ik deze kleinschalige groepsreis en wij kunnen ons voorstellen dat je nog wat vragen hebt. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij dan een berichtje, dan help ik je graag.

vragen kleinschalige groepsreis colombia medellin comuna 13
 • Hoeveel deelneemsters heeft deze kleinschalige groepsreis Colombia
  Deze kleinschalige groepsreis heeft plek voor minimaal 10 en maximaal 14 vrouwelijke reizigsters.
 • Wat is de leeftijd van de reizigsters
  Deze kleinschalige groepsreis is voor vrouwen vanaf 25 jaar en ouder. We hanteren geen maximumleeftijd. De reis is fysiek niet uitdagend.
 • Voor wie is deze reis?
  Deze reis past goed bij je als je houdt van avontuur, je graag nét even buiten de gebaande paden reist, maar het ook leuk vindt om wat hoogtepunten te zien. Als je graag nieuwe activiteiten uitprobeert en je reiservaring wilt delen met anderen.
 • Wordt deze reis begeleid?
  Tijdens deze kleinschalige groepsreis reist er een vrouwelijke tourleader mee die de hele reis jouw aanspreekpunt is.
 • Is Colombia wel veilig om te reizen?
  In Colombia kun je prima rondreizen. We hebben ook locaties uitgekozen waarvan we weten dat je hier veilig kunt reizen in Colombia. De lokale bevolking is erg vriendelijk, helpt je graag, zeker als je probeert een woordje Spaans met ze te spreken. Daarnaast wordt de reis begeleid door een tourleader dus heb je ten alle tijden een aanspreekpunt tijdens de reis. Uiteraard is het advies om altijd je gezonde verstand te gebruiken.
 • Welk type accommodatie zit er in de reis en hoe is de kamerverdeling?
  We houden rekening met 3- tot 4-sterren accommodaties waarbij we ook enkele bijzondere accommodaties hebben toegevoegd aan het programma, zoals een haciënda in de bergen en een boutique hotel bij het strand. Indien een accommodatie niet meer voldoende beschikbaarheid heeft zullen we een vergelijkbaar alternatief regelen. Je deelt tijdens de reis je kamer met 1 andere dame, er zijn op elke kamer 2 aparte bedden. Slaap je liever op een eenpersoonskamer? Dan is dit mogelijk voor een toeslag vanaf € 685,- per reis. Als je dit graag wilt, kun je dit bij het boeken van de reis aangeven.
 • Hoe zit het met de maaltijden tijdens deze reis?
  Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Daarnaast zijn er 6x lunches inbegrepen en 1x diner. Heb je allergieën of andere dieestrestricties (zoals vegetarisch), laat het ons op het moment van boeken weten.
Groepsreis voor vrouwen Colombia
 • Hoe zit het met de vluchten?
  Er zijn 2 binnenlandse vluchten inclusief in de reissom. Je mag op de binnenlandse vluchten 1 koffer van maximaal 23kg meenemen en een tas als handbagage. De intercontinentale vluchten kun je zelf boeken of via Travel Happiness Company, je betaalt dan € 95,00 voor de reserverings- en administratiekosten. We adviseren om de rechtstreekse vlucht met KLM te boeken. Je vliegt dan heen rechtstreeks van Amsterdam naar Bogotá, en terug rechtstreeks van Cartagena naar Amsterdam. De ticketprijs ligt momenteel rond de € 920 per persoon inclusief 1x ruimbagage van 23kg. Mocht je een andere vlucht willen boeken, dan geldt er een toeslag voor jouw privétransfer. Let op: boek je vluchten pas als wij de bevestiging hebben verstuurd dat de reis definitief doorgaat.
 • Heb ik een visum nodig voor Colombia?
  Nee, je hebt geen visum nodig. Wel een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is. Het is verplicht om een retourticket te hebben binnen de toeristenvisum periode.
 • Kan ik mijn reis verlengen na de groepsreis of vooraf iets boeken?
  Dat is zeker mogelijk. Als je dit graag wilt kun je dit aangeven op het reisaanvraag formulier en zullen we jouw reiswensen hierin bespreken. Je kunt vooraf bijvoorbeeld een 4-daagse tour naar de Amazone maken waarbij je vanaf Bogotá naar Leticia vliegt. In de Amazone verblijf je in een ecolodge en trek je er dagelijks op uit om diverse activiteiten te ondernemen zoals kanovaren, wandelingen door de Amazone en wildlife spotten. Een andere mogelijkheid is om de cowboy-regio van Colombia te ontdekken, de laaglanden, ook wel “los llanos” genoemd. Hierbij vlieg je vanaf Bogotá naar Yopal en hiervandaan begint je 4-daagse tour. Beide bestemmingen zijn natuurbelevingen gericht op het spotten van wildlife. Wil je je reis graag verlengen? Dan kun je er ook voor kiezen om nog een van de paradijselijke eilanden te bezoeken zoals bijvoorbeeld Islas Rosarios. Hierbij vaar je vanaf Cartagena in ongeveer 2 uur naar een van de eilanden. Of wat dacht je van San Andres? Dan vlieg je vanaf Cartagena naar dit paradijselijke eiland midden in de Caribische Zee.
 • Hoe kan ik boeken?
  Vul het reisaanvraagformulier in, selecteer de “kleinschalige groepsreis Colombia” en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
 • Tot wanneer kan ik deze reis boeken
  Je kunt deze kleinschalige groepsreis Colombia boeken tot 1 augustus 2024.
 • Hoe is de betalingswijze?
  Wij vragen 30% aanbetaling bij boeking en het resterende bedrag dien je uiterlijk 6 weken voor vertrek te betalen. De tickets van de intercontinentale vluchten dien je direct te betalen, dus 100% betaling.

Hopelijk zijn al je vragen zo beantwoordt en ben je, net als ons, enthousiast om Colombia te gaan ontdekken! Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij dan een berichtje, dan help ik je graag.

Jouw Reisspecialist Latijns-Amerika

Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring met reizen en wonen in Latijns-Amerika. Mijn liefde voor dit continent is begonnen in Ecuador waar ik een aantal jaren heb gewoond in Quito en werkte bij een lokaal reisagentschap. Daarnaast heb ik veel in Latijns-Amerika gereisd, van Brazilië tot aan Mexico. Graag deel ik met jou mijn insider tips en verborgen pareltjes mét kwaliteit.

 • Deel deze pagina op