100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Verre Reizen Event in Den Haag

Bezoek Travel Happiness Company tijdens het Verre Reizen Event in Den Haag

Kom op 21 en 22 oktober naar het Verre Reizen Event in Den Haag. Een reisevent waar we elkaar live ontmoeten en ik je graag inspireer voor een droomreis naar Latijns-Amerika! Het event vindt plaats op een hele bijzondere locatie, de Fokker Terminal. Je kunt hier gratis parkeren. Op deze vakantiebeurs zijn het niet de folders die de boventoon voeren, maar je gaat hier in gesprek met reisspecialisten over jouw droomreis.

Dit jaar neemt Travel Happiness Company voor de vierde keer deel aan het Verre Reizen Event.

Locatie en openingstijden

Adres: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249 in Den Haag
Tijd: van 10:00 uur tot 17:00 uur
Standnummer Travel Happiness Company: 31

Reisplannen naar Latijns-Amerika

Heb je reisplannen naar Latijns-Amerika? Kom langs op mijn stand en maak kennis met droombestemmingen zoals Ecuador, Galapagos, Peru, Chili, Argentinië, Brazilië, Mexico en Costa Rica. Graag deel ik mijn ervaring en laat ik je kennis maken met de verborgen pareltjes buiten de gebaande en weg van de massa!

Gratis entree

De eerste 10 geïnteresseerden die zich bij mij melden ontvangen een gratis entreebewijs. Mail je volledige naam naar info@travelhappinesscompany.nl en je ontvangt van mij de kortingscode voor een gratis entreebewijs. 

Jouw Reisspecialist Latijns-Amerika

Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring met reizen en wonen in Latijns-Amerika. Mijn liefde voor dit continent is begonnen in Ecuador waar ik een aantal jaren heb gewoond in Quito en werkte bij een lokaal reisagentschap. Daarnaast heb ik veel in Latijns-Amerika gereisd, van Brazilië tot aan Mexico. Graag deel ik met jou mijn insider tips en verborgen pareltjes mét kwaliteit.

  • Deel deze pagina op