100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Glamping in Patagonië

Argentinië Glamping in Patagonië Huemules dome
Argentinië Glamping in Patagonië Huemules woonkamer
Argentinië Glamping in Patagonië Huemules kamer
Argentinië Glamping in Patagonië Huemules dome aan het meer

Glamping in Patagonië

Glamping Huemules is een exclusieve glamping in Patagonië. Deze accommodatie biedt een unieke ervaring waarbij je geniet van de prachtige natuur met het comfort en de luxe van glamping. De glamping is omringd door bergen, bossen en staat garant voor een unieke natuurbeleving.

De glamping in Patagonië ligt dichtbij het stadje Esquel, op ongeveer 300 kilometer van Bariloche. Je overnacht in een dome uitgerust met comfortabele kingsize bedden, houtkachel, kluisje, eigen badkamer met warm water en een privé veranda om heerlijk te relaxen. Je verblijft op basis van volpension.

Argentinië Glamping in Patagonië Huemules dome in de natuur
Argentinië Glamping in Patagonië Huemules kamer
Argentinië Glamping in Patagonië Huemules badkamer

Activiteiten bij de glamping in Patagonië

Het reservaat biedt 6200 hectare Patagonië-woud in de Andes met ontelbare circuits voor activiteiten in de natuur. Je kiest dagelijks een activiteit die past bij jouw wensen. Zo kun je in de zomer (november t/m april) paardrijden, wandelen en mountainbiken. In de winter (juli t/m september) ga je sneeuwschoen wandelen, paardrijden in de sneeuw en langlaufen. In het natuurreservaat kun je allerlei lokale fauna zien zoals spechten, condors, vossen en herten.

Groen detail op de glamping

Glamping Huemules heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Er is bewust gekozen om domes te bouwen om de structuur sterk is en goed bestand is tegen het Patagonische klimaat, tegelijkertijd is het milieuvriendelijker en heeft het minder impact op de natuurlijke omgeving. Er is gerecycled hout gebruikt in de meubels, ze werken met lokaal personeel die goed zijn opgeleid en daardoor veel kennis hebben van de omgeving. Er is een geavanceerd rioolwaterzuivering systeem dat afval op een schone en geurloze manier steriliseert. Op deze manier wordt er bijgedragen aan een verantwoorde manier van reizen.

Argentinië Glamping in Patagonië Huemules fietstour
Argentinië Patagonie Glamping Huemules Trekking
Argentinië Patagonie Glamping Huemules Paardrijden

Jouw Reisspecialist Latijns-Amerika

Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring met reizen en wonen in Latijns-Amerika. Mijn liefde voor dit continent is begonnen in Ecuador waar ik een aantal jaren heb gewoond in Quito en werkte bij een lokaal reisagentschap. Daarnaast heb ik veel in Latijns-Amerika gereisd, van Brazilië tot aan Mexico. Graag deel ik met jou mijn insider tips en verborgen pareltjes mét kwaliteit.

  • Deel deze pagina op