100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

5x doen in Chili

5x doen in Chili

Met mijn passie voor reizen heb ik ook een passie voor schrijven ontwikkeld. Dit deel ik graag met andere reislustige bloggers waaronder Travelvibe. Op de blog van Yvon & Laura lees je vooral over Nederland en Europa. Zij inspireren andere 30 plussers met verrassende en treffende reistips, hotspots en travelmusthaves!

Laat je betoveren door Chili

Chili is een land dat enorm veel variatie biedt voor natuurliefhebbers, avonturiers en luxe reizigers. Wat is er te doen in Chili? Het is een land van contrasten met in het noorden de droogste woestijn ter wereld; de Atacama woestijn. In het zuiden vind je de fjorden en gletsjers. Ook is er het merengebied met groene bossen en azuurblauwe meren. In de blog op Travelvibe deel ik 5 tips over wat je kunt doen in Chili.

Hotspots die je niet mag missen!

Reis af naar het noorden van Chili en bezoek de maanvallei, tatio geisers en bewonder de duizelingwekkende sterrenhemel in de Atacama woestijn. Op zoek naar een bijzondere accommodatie? Ga dan voor een overnachting in het Nationaal Park Torres del Paine en kies voor glamping bij EcoCamp Patagonia. Veel gehoord en weinig bezocht: het mystieke Paaseiland. Hier maak je kennis met de fascinerende geschiedenis van de Rapa Nui en bewonder je de beelden van Maoi. Wildlife spotten doe je op de Chiloé-archipel waar onder andere Magelheanpinguïns, aalscholvers en pelikanen te vinden zijn. En last but not least, ga wijnproeven in de Colchagua bij Hotel Terra Viña. Een uitstekend plekje om de heerlijke Chileense wijnen te proeven.

Wil je ontdekken wat je nog meer kunt doen in Chili?

Naast deze 5x reistips kun je uiteraard nog veel meer in het altijd prachtige Chili doen. Als reisspecialist Chili sta ik voor je klaar, vertel mij jouw reiswensen en dan stel ik een rondreis op maat voor je samen.

Jouw Reisspecialist Latijns-Amerika

Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring met reizen en wonen in Latijns-Amerika. Mijn liefde voor dit continent is begonnen in Ecuador waar ik een aantal jaren heb gewoond in Quito en werkte bij een lokaal reisagentschap. Daarnaast heb ik veel in Latijns-Amerika gereisd, van Brazilië tot aan Mexico. Graag deel ik met jou mijn insider tips en verborgen pareltjes mét kwaliteit.

  • Deel deze pagina op