100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Jouw reisspecialist Latijns-Amerika

Over Travel Happiness Company

Travel Happiness Company is ontstaan door mijn passie voor Latijns-Amerika. Door mijn reiservaring in Latijns-Amerika, het wonen in Ecuador en het werken bij een lokaal reisagentschap in Quito, werd ik verliefd op dit continent. Deze liefde deel ik graag met jou door je kennis te laten maken met alles wat deze prachtige bestemmingen te bieden hebben.

100% maatwerk en persoonlijk

Wil je een route afleggen buiten de gebaande paden of kies je liever voor de bekende hoogtepunten? Verblijf je graag in een moderne accommodatie of gaat je voorkeur uit naar een rustieke eco-lodge? Ben je graag actief bezig of houd je juist van rust tijdens je reis? Ga je graag op pad met een huurauto of word je liever door een privé chauffeur van plaats naar plaats gebracht? Vanuit persoonlijke ervaring en expertise adviseer ik je over de mogelijkheden per bestemming.

Voor mij is het belangrijk dat jij als klant gelukkig bent; voor, tijdens en na de reis. Daarom staat persoonlijke aandacht centraal bij mijn werkwijze. Ook wil ik graag iets terug doen voor de bestemming die je als reiziger bezoekt. Tijdens de reis maak je contact met de lokale bevolking en door het steunen van lokale projecten geef je direct iets terug aan de bestemming waar je naartoe reist.

Jouw rondreis op maat naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Kleinschalige rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.