skip to Main Content

Het verhaal van Travel Happiness Company

Het idee voor Travel Happiness Company is ontstaan door onze passie voor Latijns-Amerika. Door mijn persoonlijke reiservaring in Latijns-Amerika en het wonen en werken in Ecuador vind ik het leuk om u als reiziger hier mee te inspireren. Samen met  Sergio, een geboren en getogen local uit Mexico, vorm ik een dreamteam in het creëren van uw persoonlijke “travel happiness”.

Nicole: “Sergio en ik vinden het belangrijk dat u als reiziger het land ervaart zoals het écht is. Dat u het moment beleeft en kunt terugkijken op een blijvende herinnering. Dat gelukzalige gevoel dat u ervaart als uw reis compleet is, is zó bijzonder en belangrijk. Dat is voor iedereen anders en daarom ga ik graag persoonlijk in gesprek met reizigers. Om hen te vertellen over mijn persoonlijke ervaringen en te luisteren naar hun wensen, om op die manier het reisgeluk voor hen te creëren”.

Wilt u een route afleggen buiten de gebaande paden of kiest u liever voor de bekende hoogtepunten? Verblijft u graag in een moderne accommodatie of gaat uw voorkeur uit naar een rustieke ecolodge? Bent u graag actief bezig of houd u juist van rust tijdens uw reis? Gaat u graag op pad met een huurauto of word u liever door een privé chauffeur van plaats naar plaats gebracht? Vanuit persoonlijke ervaring en expertise word u geadviseerd over de mogelijkheden per bestemming.

Sergio: “Het is belangrijk dat de klant gelukkig is; voor, tijdens en na de reis. Om dit complete gevoel te verzorgen vinden wij het belangrijk dat zingeving centraal staat. Tijdens de reis maakt u contact met de lokale bevolking en draagt u bij aan de lokale natuur en cultuur. Door het steunen van lokale projecten geeft u direct iets terug aan de bestemming waar u naartoe reist. Uiteraard kan dit gecombineerd gaan met een vleugje luxe, daar mag het niet aan ontbreken.”

Back To Top