skip to Main Content

Ons verhaal over Latijns-Amerika

Het idee voor Travel Happiness Company is ontstaan door onze passie voor Latijns-Amerika. Door mijn reiservaring in Latijns-Amerika, het wonen in Ecuador en het werken bij een lokaal reisagentschap in Quito, raakte ik verliefd op het continent. Deze liefde deel ik graag met u. Samen met Sergio, een geboren en getogen local uit Mexico, laten wij u graag kennismaken met dit kleurrijke en natuurrijke continent. Ons enthousiasme is aanstekelijk waardoor u straks niet langer wil wachten om het mooie Latijns-Amerika zelf te gaan ontdekken!

Nicole: “Sergio en ik vinden het belangrijk dat u als reiziger het land ervaart zoals het echt is. Dat u het beleeft en terugkijkt op een onvergetelijke herinnering. Dat gelukzalige gevoel dat u ervaart als uw reis compleet is, is zó bijzonder en belangrijk. Dat is voor iedereen anders en daarom ga ik graag persoonlijk in gesprek met reizigers. Om hen te vertellen over mijn ervaringen en te luisteren naar hun wensen, om op die manier het reisgeluk voor hen te creëren”.

Wilt u een route afleggen buiten de gebaande paden of kiest u liever voor de bekende hoogtepunten? Verblijft u graag in een moderne accommodatie of gaat uw voorkeur uit naar een rustieke ecolodge? Bent u graag actief bezig of houd u juist van rust tijdens uw reis? Gaat u graag op pad met een huurauto of word u liever door een privé chauffeur van plaats naar plaats gebracht? Vanuit persoonlijke ervaring en expertise word u geadviseerd over de mogelijkheden per bestemming.

Sergio: “Het is belangrijk dat de klant gelukkig is; voor, tijdens en na de reis. Om dit gevoel te verzorgen vinden wij het belangrijk dat aandacht centraal staat. Ook willen we graag iets terug doen voor de bestemming die u als reiziger bezoekt. Tijdens de reis maakt u contact met de lokale bevolking en door het steunen van lokale projecten geeft u direct iets terug aan de bestemming waar u naartoe reist.”

Back To Top