100% Maatwerk
Latijns-Amerika specialist
Verborgen pareltjes mét kwaliteit
Ruim 10 jaar ervaring
Verantwoord reizen

Hoe ik over reizen denk

Waarom op reis met Travel Happiness Company?

100% maatwerk

Maak jouw droomreis naar één van onze bestemmingen in Latijns-Amerika. Geluk is voor iedereen anders, dus ook een droomreis. Daarom ontwerp ik 100% rondreizen op maat waarbij jouw wensen en budget centraal staan; kies welke route je wilt gaan reizen, welke bijzondere accommodatie bij je past en wat jij de leukste activiteiten vindt om te ondernemen. Of je nu alleen, met z’n tweeën, met een familie of een groep vrienden op reis gaat; het is allemaal mogelijk!

Latijns-Amerika specialist

Een rondreis samenstellen in Latijns-Amerika kan zelfs voor de ervaren reiziger een uitdaging zijn. Daarom is niets zo fijn als geadviseerd worden met insider tips, daarmee bespaar je jezelf uren uitzoekwerk. Die éne lokale markt die niet wordt overspoeld door toeristen, de beste keuze qua route zodat je meer ziet van het land, een ontmoeting met vriendelijke locals of een wandeling maken buiten de gebaande paden.

Ruim 10 jaar ervaring

Tijdens een rondreis met Travel Happiness Company leer je het échte Latijns-Amerika kennen. Mijn advies is gebaseerd op persoonlijke kennis en (reis)ervaring doordat ik in Ecuador heb gewoond en gewerkt. Ook heb ik het continent bereisd van Brazilië tot aan Mexico, dus weet ik de meest bijzondere plekjes voor je te vinden! Beleef authentieke ervaringen, weg van de massa.

24/7 persoonlijk contact

Persoonlijk contact met mijn reizigers vind ik heel belangrijk. Voor, tijdens en na de reis. Tijdens de reis staan de Engelstalige lokale partners 24/7 voor jou beschikbaar met een klantenservice team en privé gidsen, zij kennen het land door en door. Liever in het Nederlands communiceren? Dan ben ik bereikbaar via WhatsApp.

Verantwoord Reizen

Reis met liefde en aandacht voor de bestemming die je bezoekt. Hier help ik je graag bij door het afvangen van CO2 uitstoot door het planten van bomen via Trees for All, het selecteren van duurzame accommodaties, en samenwerken met lokale partners en gidsen. Bij iedere boeking steun ik een lokaal project in Ecuador of Brazilië. Zo dragen we samen de verantwoordelijkheid voor bewuste keuzes tijdens het reizen en daar wordt iedereen gelukkig van!

Jouw zekerheden

Travel Happiness Company is aangesloten bij de Stichting GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Het Garantiefonds GGTO garandeert de teruggaven van vooraf betaalden reisgelden en eventueel je terugreis, als de betrokken touroperator in financieel onvermogen zou raken. Hiermee voldoet Travel Happiness Company aan de wettelijke verplichtingen en kun je met een veilig gevoel op reis.

Travel Happiness Company is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Binnen de VvKR hebben kleine en gespecialiseerde reisorganisaties hun krachten gebundeld. Deze belangenvereniging heeft momenteel ruim 450 leden. Deze ervaringsdeskundigen staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme. Alle reizen worden uitgevoerd met kleine groepen of op individuele basis en de overnachting zijn vaak in authentieke accommodaties op unieke locaties en met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen.

Jouw individuele rondreis naar Latijns-Amerika

Voor iedereen die graag nét een beetje anders reist. Individuele rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Persoonlijk samengesteld door Nicole, die er zelf woonde. Bespaar uren uitzoek werk en ontdek dankzij haar insider tips de verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Huwelijksreis Ecuador Galapagos Safari Camp