Ga naar hoofdinhoud

Duurzaam op reis in Latijns Amerika

Reis met liefde en aandacht voor de bestemming die u bezoekt. Een duurzame reis in Latijns Amerika kan wel degelijk een verschil maken. Maar hoe doet u dat? Wij helpen u hier graag bij door het compenseren van uw CO2 uitstoot, het selecteren van duurzame lokale partners en accommodaties en het ondersteunen van lokale projecten. Zo dragen we samen de verantwoordelijkheid voor bewuste keuzes en duurzaam reizen. Daar wordt iedereen gelukkig van!

Lokale partners

Travel Happiness Company werkt samen met lokale partners in Latijns Amerika die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Enkele lokale partners zijn Travelife en Tourcert gecertificeerd wat betekent dat deze organisaties zorg dragen om duurzaam te ondernemen op alle mogelijke facetten binnen een reis in Latijns Amerika.

GreenSeat

Transport heeft de grootste impact op de CO2 voetafdruk van een reis (50%). Vliegen is nog steeds onbelast voor milieu. Via GreenSeat zorgt Travel Happiness Company ervoor dat de schadelijke uitstoot van uw vliegreis wordt gecompenseerd via duurzame energie- en besparingsprojecten. Op deze manier draagt u op een eenvoudige én voordelige manier bij aan het tegengaan van het klimaatprobleem.

Accommodaties

Travel Happiness Company kijkt kritisch naar de selectie van accommodaties tijdens uw reis. Wij kiezen voor accommodaties die maatregelen hebben getroffen om bewust om te gaan met water, energie, afval en hun personeel. Per bestemming vind u een overzicht van bijzondere accommodaties en zij bevatten allen een groen detail.

Lokale projecten

In Brazilië en Ecuador steunen wij lokale projecten om zo iets terug te geven aan de bestemming die u bezoekt. Het zijn verschillende projecten gericht op het steunen van de lokale bevolking, de natuur en cultuur. Hierdoor draagt u met de boeking van uw reis direct bij aan de ontwikkeling op de bestemming.

Reispapieren

Travel Happiness Company heeft voor uw reisbescheiden een reis etui ontwikkelt dat handig is voor belangrijke informatie, paspoorten en koffer labels. Het is een duurzaam product gemaakt van gelooid papier. Het reis etui fungeert als een clutch die u voor iedere reis opnieuw kunt gebruiken.

Ik ga op reis en neem mee…

Om u ook gedurende uw reis van ‘duurzaam’ advies te voorzien leveren wij u bij uw reisbescheiden een lijst mee met handige weetjes over wat u mee kunt nemen om op verantwoorde wijze met de omgeving om te gaan.

Back To Top