skip to Main Content

Bezoek Travel Happiness Company tijdens het Verre Reizen Event in Den Haag

Vogelaars Mashpi Lodge

Kom op 26 en 27 oktober naar het Verre Reizen Event in Den Haag. De naam zegt het al, een event voor uw verre reis gehouden op een hele bijzondere locatie, de Fokker Terminal. U kunt hier gratis parkeren! Op deze vakantiebeurs zijn het niet de folders die de boventoon voeren, maar u gaat hier in gesprek met reisspecialisten over uw droomreis. Elke 30 minuten worden er presentaties verzorgd door ervaren reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt.

Dit jaar neemt Travel Happiness Company voor het eerst deel aan het Verre Reizen Event.

Locatie en openingstijden

Adres: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249 in Den Haag
Tijd: van 10:00 uur tot 17:00 uur
Standnummer Travel Happiness Company: 72

Proef de smaak van Latijns-Amerika
Heeft u reisplannen naar Latijns-Amerika? Kom langs op onze stand en maak kennis met droombestemmingen zoals Ecuador, Galapagos, Peru, Chili, Argentinië, Brazilië, Mexico en Costa Rica. Onder het genot van Peruaanse koffie, Argentijnse maté, Ecuadoraanse chocolade en een Argentijnse of Chileense wijn proeft u de diverse smaken van dit bruisende continent.

Presentatie Ecuador en de Galapagos eilanden
Wilt u meer horen over Ecuador en de Galapagos eilanden? Kom dan naar onze presentatie. Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober geeft Nicole een 30 minuten durende presentatie over deze droombestemming waarin zij vertelt over de diverse natuurgebieden, bijzondere accommodaties en activiteiten, inspiratiereizen en haar persoonlijke insider tips deelt.

Tijd: van 11:10 tot 11:40 uur
Plaats: lokaal 3

Gratis entree
De eerste 10 geïnteresseerden die zich bij ons melden ontvangen een gratis entreebewijs. Mail uw volledige naam en adresgegevens naar [email protected] en u ontvangt van ons de kortingscode voor een gratis entreebewijs. 

Maak kennis met Travel Happiness Company
Wij zijn Nicole & Sergio en organiseren privé rondreizen op maat naar Latijns-Amerika met Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Nicole heeft gereisd in Latijns-Amerika en een aantal jaren gewoond in Ecuador. Sergio is Mexicaan en woont inmmiddels al 10 jaar in Nederland, maar reist nog altijd graag naar zijn moederland. Bespaar uren uitzoekwerk en ontdek dankzij onze ruim 10 jaar ervaring de verborgen pareltjes mét kwaliteit. Laat u inspireren zodat u niet langer wil wachten om het mooie Latijns-Amerika zelf te gaan ontdekken!

Nicole heeft ruim 10 jaar ervaring met reizen in Latijns-Amerika. Haar liefde voor dit continent is begonnen in Ecuador waar ze een aantal jaren heeft gewoond in Quito en werkte bij een lokaal reisagentschap. Graag deelt ze haar insider tips en verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Back To Top