skip to Main Content

6x reistips voor een vakantie in Mexico

Hotel Mirador Copper Canyon

Met mijn passie voor reizen heb ik ook een passie voor schrijven ontwikkeld. Dit deel ik graag met andere reislustige bloggers waaronder ook Travelvibe. Op de blog van Yvon & Laura leest u vooral over Nederland en Europa. Zij inspireren andere 30 plussers met verrassende en treffende reistips, hotspots en travelmusthaves!

Wat maakt is Mexico tot een bijzondere vakantiebestemming?

Mexico is een enorm land, zo groot als Europa en daardoor is het heel divers. In mijn blog over Mexico-Stad en Oaxaca leest u hoe verrast ik ben door dit land. Woestijnen die overlopen in bergketens en canyons of een jungle die overgaat in een parelwit strand met wuivende palmbomen. Dit jaar ben ik samen met mijn Mexicaanse partner Sergio op familiebezoek geweest in de kleurrijke stad Puebla. Wij hebben een spectaculaire treinreis gemaakt door noord Mexico. Wederom een totaal ander Mexico en wij delen graag 6x reistips over een vakantie in Mexico met u.

Lees mee over het artistieke Coyoacán in Mexico-Stad, en proef de beste ‘mole poblano’ bij het restaurant Mesón Sacristía de la Compañia. Wandel door de bergen bij Cerrocahui samen met de gids Don Juan en maak kennis met de Tarahumara in de Copper Canyon. In dit gebied geniet u van een spectaculair uitzicht vanaf uw privé balkon in Hotel Mirador. Ontdek de rijke historie van Mexico in Chihuahua en geniet van een ontspannen verblijf bij het meer met zeven tinten blauw; Bacalar!

Nicole is reisspecialist Latijns-Amerika en de eigenaar van Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Samen met haar Mexicaanse vriend Sergio organiseert ze luxe maatwerkreizen naar Latijns-Amerika. Nicole deelt graag haar insider tips en verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Back To Top