skip to Main Content

Ecuador
6x bijzondere reistips

aap amazone ecuador

Met mijn passie voor reizen heb ik ook een passie voor schrijven ontwikkeld. Dit deel ik graag met andere reislustige bloggers waaronder ook Travelvibe. Op de blog van Yvon & Laura leest u vooral over Nederland en Europa. Zij inspireren andere 30 plussers met verrassende en treffende reistips, hotspots en travelmusthaves!

Wat maakt Ecuador zo bijzonder?

Deze vraag word mij regelmatig gesteld. Ecuador is een wat onbekender land voor de meeste reizigers en tja, wat maakt Ecuador zo bijzonder? Het is het land waar mijn liefde voor Latijns Amerika is ontstaan en ik woonde er een aantal jaren. Het werken bij een reisagentschap combineerde ik met reizen en ik heb bijzondere plekjes ontdekt ver weg van de massa. Het is één van de kleinere landen van Zuid-Amerika en daardoor is het makkelijk bereisbaar. Ik deel graag mijn 6x bijzondere reistips over Ecuador.

Lees mee op Travelvibe over het historisch centrum van Quito en overnachten in een vijf sterren boetiek hotel; Casa Gangotena. Ontdek de hidden gem Calle La Ronda en verwonder uzelf over het sprookjesachtige nevelwoud bij Mindo bij de Mashpi Lodge. Spot een tapir in het groene hart van Ecuador en overnacht in één van de beste ecolodges ter wereld, het Napo Wildlife Center. And last but not least; ontdek de Galapagoseilanden tijdens een safari bij Galapagos Safari Camp!

Nicole is reisspecialist Latijns-Amerika en de eigenaar van Travel Happiness Company, omdat reizen gelukkig maakt. Samen met haar Mexicaanse vriend Sergio organiseert ze luxe maatwerkreizen naar Latijns-Amerika. Nicole deelt graag haar insider tips en verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Back To Top