skip to Main Content

Chili
5x doen in Chili

Chili Paaseiland strand en zee

Met mijn passie voor reizen heb ik ook een passie voor schrijven ontwikkeld. Dit deel ik graag met andere reislustige bloggers waaronder Travelvibe. Op de blog van Yvon & Laura leest u vooral over Nederland en Europa. Zij inspireren andere 30 plussers met verrassende en treffende reistips, hotspots en travelmusthaves!

Laat u betoveren door Chili

Chili is een land dat enorm veel variatie biedt voor natuurliefhebbers, avonturiers en luxe reizigers. Dus u vraagt zich vast af; wat is er te doen in Chili? Het is een land van contrasten met in het noorden de droogste woestijn ter wereld, de Atacama woestijn, en in het zuiden fjorden en gletsjers. Ook is er het merengebied met groene bossen en azuurblauwe meren. In de blog op Travelvibe deel ik 5 tips over wat u kunt doen in Chili.

Hotspots die u niet mag missen!

Reis af naar het noorden van Chili en bezoek de maanvallei, tatio geisers en bewonder de duizelingwekkende sterrenhemel in de Atacama woestijn. Op zoek naar een bijzondere accommodatie? Ga dan voor een overnachting in het nationaal park Torres del Paine en kies voor glamping bij EcoCamp Patagonia. Veel gehoord en weinig bezocht: het mystieke Paaseiland. Hier maakt u kennis met de fascinerende geschiedenis van de Rapa Nui en bewondert u de beelden van Maoi. Wildlife spotten doet u op de Chiloé-archipel waar onder andere Magelheanpinguïns, aalscholvers en pelikanen te vinden zijn. En last but not least, wil de fijnproeverij natuurlijk ook aan z’n trekken komen. Ga wijnproeven in de Colchagua bij Hotel Terra Viña. Een uitstekend plekje om de heerlijke Chileense wijnen te proeven.

Zelf Chili ontdekken?

Ontdek zelf welke bijzondere plekken Chili te bieden heeft. Vertel ons uw reiswensen en wij stellen met veel plezier een rondreis Chili op maat voor u samen.

Nicole heeft ruim 10 jaar ervaring met reizen in Latijns-Amerika. Haar liefde voor dit continent is begonnen in Ecuador waar ze een aantal jaren heeft gewoond in Quito en werkte bij een lokaal reisagentschap. Graag deelt ze haar insider tips en verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Back To Top