skip to Main Content

Brazilië | ontdek de bijzondere hoogtepunten

Brazilie Araras Pantanal EcoLodge - baby Cayman

Met mijn passie voor reizen heb ik ook een passie voor schrijven ontwikkeld. Dit deel ik graag met andere reislustige bloggers waaronder ook Travelvibe. Op de blog van Yvon & Laura leest u vooral over Nederland en Europa. Zij inspireren andere 30 plussers met verrassende en treffende reistips, hotspots en travelmusthaves!

In de blog over Brazilië deel ik 5 bijzondere hoogtepunten van het land. Ooit ben ik in dit land mijn rondreis door Zuid-Amerika begonnen en in 2017 bezocht ik het opnieuw voor een studiereis. De diversiteit en grootsheid spreken mij enorm aan. Het is ook een paradijs voor de natuurliefhebber.

Lees mee over de Braziliaanse keuken in Salvador de Bahía, het vogelparadijs van Cristalino Estate Park, dieren spotten in de Pantanal, vliegen boven de watervallen van Iguazú en het bezoek aan een sambaschool in Rio de Janeiro.

Nicole heeft ruim 10 jaar ervaring met reizen in Latijns-Amerika. Haar liefde voor dit continent is begonnen in Ecuador waar ze een aantal jaren heeft gewoond in Quito en werkte bij een lokaal reisagentschap. Graag deelt ze haar insider tips en verborgen pareltjes mét kwaliteit.

Back To Top